KERAMIKER KARIN LÖÖF

Om

Startade mitt keramiska företag 1981 direkt efter min masterexamen från HDK, så det är dags för en webbshop. Min ateljé, butik och galleri finns på Råtorp i Karlstad. Där finns så mycket mer att välja mellan. 

Eftersom jag varit konsthantverkare i så många år finns allt samlat om mig och min verksamhet som keramiker och konstpedagog på hemsidan www.keramikerkarinloof.com 

Här i nätbutiken säljer jag unikat. De keramiska föremålen finns bara i ett exemplar, så har jag alltid arbetat. Några småskålar har jag fler av men alla har små variationer. 

Allt är stengods och bränt mellan 1220-1280 grader i elugn. Konsthantverk för privata och offentliga rum. För att göra det enkelt ingår Postens fraktkostnad i priset. Dessa priser gäller enbart i Sverige. 

Föredrar du att hämta i butiken går det naturligtvis lika bra Vill du ha keramik skickad utanför Sverige kontakta mig innan beställning för aktuell fraktkostnad. Är det något speciellt du söker, kontakta mig gärna så kan jag lägga ut fler bilder på vad ateljén har att erbjuda. 

Vill du se mer bilder av vad jag gör följ med på Instagram under: keramikerkarinloof och på Facebook under: Keramiker Karin Lööf


KERAMIKER KARIN LÖÖF

ATELJÉ, BUTIK & GALLERI

FAGERSTAGATAN 8A, RÅTORP

653 49 KARLSTAD

TEL: 070 672 64 54

www.keramikerkarinloof.com